ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

 online tickets KTEL PIERIAS

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ (21/6/2016)

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας με την επωνυμία ¨Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας, Ανώνυμη Μεταφορική, Τουριστική και Εμπορική Εταιρία¨ που ορίσθηκε να γίνει την 25 Ιουνίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα Γενικών  Συνελεύσεων του ΚΤΕΛ ( Ν. Δίκα 15 Κατερίνη) σύμφωνα με την  υπ’ αρίθμ. 190/21-6-2016     απόφαση του Δ.Σ.   αναβάλλεται για τις 27 Αυγούστου 2016 με τα ίδια θέματα λόγω της παραγράφου 4 του άρθρου 8 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας ,Ανάπτυξης και Τουρισμού (προσαρμογή της Ελληνικής νομοθεσίας στις οδηγίες της ΕΟΚ) σχετικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις των Α.Ε. – ΕΠΕ - ΙΚΕ που προβλέπει ότι για την χρήση που έληξε 31/12/2015 η πρόσκληση για την σύγκληση της να γίνεται  εντός δύο μηνών από την ημερομηνία λήξης υποβολής της φορολογικής  δήλωσης που σήμερα είναι 30/6/2016.      

 

Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

ΚΑΡΑΒΕΡΓΟΣ  ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

Σχολικές Εκδρομές

Με το κύρος και την ασφάλεια που εγγυάται ο υπερσύγχρονος στόλος μας αλλά και η πολυετή εμπειρία των οδηγών μας αποτελούν το εχέγγυο για μια ασφαλή εκδρομή.

Ποιός τομέας πρέπει να βελτιωθεί στα ΚΤΕΛ;

Πιερία - Παραλίες

Οι ακρογιαλιές της Πιερίας είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς. Τα γαλανά νερά του Αιγαίου ακροφιλούν τις απέραντες αμμουδιές.

Περισσότερα

Πιερία - Όλυμπος

Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος. Το βουνό αυτό, είναι γνωστό ανά την υφήλιο, καθώς στην κορυφή του οι αρχαίοι Έλληνες ...

Περισσότερα

Πιερία - Πολιτισμός

Στους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το αρχαίο Δίον, η ιερή πόλη των Μακεδόνων σε μια περιοχή κατάφυτη, που κατακλύζεται από νερά.

Περισσότερα

Χειμερινές Αποδράσεις

Στο Ελατοχώρι με την πανέμορφη φύση, ποικιλία βλάστησης, ένα χιονοδρομικό μες στο δάσος, μονοπάτια με περιηγητικό ενδιαφέρον ...

Περισσότερα