ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας

Φίλοι επιβάτες,

Υπενθυμίζουμε πως κατά τις ημέρες αυτές και όπως επιβάλλουν οι καταστάσεις μένουμε σπίτι.

Ωστόσο, επειδή κάποιοι χρειάζεται ακόμα να μετακινείστε, σας παραθέτουμε κάποιες βασικές χρηστικές οδηγίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, στο πλαίσιο πρόληψης του COVID-19:

 

  1. Όταν ταξιδεύετε φροντίστε να τηρείτε αυστηρά τους κανόνες της ατομικής υγιεινής.
  2. Όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντηλο.
  3. Μην ταξιδεύετε αν έχετε πυρετό ή βήχα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, σεβαστείτε τον διπλανό συνεπιβάτη σας και τους εργαζόμενους της Εταιρείας.
  4. Μην κάθεστε στα καθίσματα πίσω από τον οδηγό, διατηρείτε απόσταση από τον οδηγό, αλλά και από τους συνταξιδιώτες σας. Προστατεύστε το προσωπικό του ΚΤΕΛ, ώστε η όποια εξέλιξη να μην επηρεάσει το συγκοινωνιακό έργο.
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες των υπαλλήλων μας. Δείξτε περισσότερη ανοχή και υπομονή.

 

Να γνωρίζετε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε και εσείς υπεύθυνα να ακολουθείτε τις οδηγίες των ειδικών για την καλύτερη προστασία των γύρω σας, των συνταξιδιωτών και του προσωπικού μας.

Με συνεργασία και ψυχραιμία όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

 

Με εκτίμηση

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Πιερίας Α.Ε.

 

 
 
 
 
 
 

 online tickets KTEL PIERIAS

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας

Πιερία - Παραλίες

Οι ακρογιαλιές της Πιερίας είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς. Τα γαλανά νερά του Αιγαίου ακροφιλούν τις απέραντες αμμουδιές.

Περισσότερα

Πιερία - Όλυμπος

Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος. Το βουνό αυτό, είναι γνωστό ανά την υφήλιο, καθώς στην κορυφή του οι αρχαίοι Έλληνες ...

Περισσότερα

Πιερία - Πολιτισμός

Στους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το αρχαίο Δίον, η ιερή πόλη των Μακεδόνων σε μια περιοχή κατάφυτη, που κατακλύζεται από νερά.

Περισσότερα

Χειμερινές Αποδράσεις

Στο Ελατοχώρι με την πανέμορφη φύση, ποικιλία βλάστησης, ένα χιονοδρομικό μες στο δάσος, μονοπάτια με περιηγητικό ενδιαφέρον ...

Περισσότερα