ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.

ΕΔΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Κατερίνη, 22/7/2020

Αρ. πρωτ. 70/22-7-2020

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας με την επωνυμία “Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας, Ανώνυμη Μεταφορική, Τουριστική και Εμπορική Εταιρία”

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 289/15-7-2020 απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρίας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 22ην ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020  ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης « Εκάβη» με θέμα ημερησίας διάταξης :

 

  1. Έγκριση εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της Εταιρίας.

 

 

Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει εγκύρως επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης όταν εκπροσωπείται σ’ αυτήν το είκοσι της εκατό (20%) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 29/8/2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

 

 

ΚΑΡΑΒΕΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 

 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Κ.Τ.Ε.Λ. Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΔΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

 

 

 

Κατερίνη   24/7/2020

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

 

Καλούνται τα μέλη του Συγκοινωνιακού Προμηθευτικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Υπεραστικών Λεωφορείων ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας σε τακτική γενική συνέλευση που θα γίνει στις       15 Αυγούστου 2020 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης «Εκάβη» για συζήτηση και λήψη αποφάσεως για τα παρακάτω θέματα :

1.Υποβολή για έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2019.

                (Ισολογισμός – Κατάσταση Αποτελεσμάτων  Χρήσης – Πίνακας διάθεσης από/των)

  1. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ.  για τας πεπραγμένα της χρήσης 2019.

  

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν θα έχει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την 22Αυγούστου  2020 ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.

 
Ο Πρόεδρος

 

 

 

Τζήκας Κων/νος

 

 

 

 

 

Κατερίνη,  27/7/2020

Προς: τους μετόχους του ΚΤΕΛ

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο νέος εσωτερικός κανονισμός που θα τεθεί προς ψήφιση είναι διαθέσιμος για όλους τους μετόχους στα γραφεία του ΚΤΕΛ. Όποιος μέτοχος επιθυμεί μπορεί να τον παραλάβει.

 

 

 

Εκ της Διοικήσεως

 

 

 online tickets KTEL PIERIAS

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας

Πιερία - Παραλίες

Οι ακρογιαλιές της Πιερίας είναι ένα θαυμάσιο περιβάλλον φυσικής ομορφιάς. Τα γαλανά νερά του Αιγαίου ακροφιλούν τις απέραντες αμμουδιές.

Περισσότερα

Πιερία - Όλυμπος

Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδος. Το βουνό αυτό, είναι γνωστό ανά την υφήλιο, καθώς στην κορυφή του οι αρχαίοι Έλληνες ...

Περισσότερα

Πιερία - Πολιτισμός

Στους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το αρχαίο Δίον, η ιερή πόλη των Μακεδόνων σε μια περιοχή κατάφυτη, που κατακλύζεται από νερά.

Περισσότερα

Χειμερινές Αποδράσεις

Στο Ελατοχώρι με την πανέμορφη φύση, ποικιλία βλάστησης, ένα χιονοδρομικό μες στο δάσος, μονοπάτια με περιηγητικό ενδιαφέρον ...

Περισσότερα