ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας Α.Ε.

Το ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας ξεκινάει το ταξίδι του στο χρόνο στις αρχές του 1950. Το όραμα των πρώτων μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας να οργανώσουν μια επιχείρηση που θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό της Πιερίας παίρνει σάρκα και οστά. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα με ασφάλεια και έχουν μετακινηθεί πολλές γενιές προς όλους τους προορισμούς του νομού μας αλλά και σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Εξήντα χρόνια μετά ο κοινωνικός ρόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας συνεχίζει να είναι καθοριστικός για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού της Πιερίας, αλλά πολύ περισσότερο για την μετακίνηση του πιο ελπιδοφόρου κομματιού του τόπου μας, των μαθητών.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο υγιείς επιχειρήσεις του τόπου μας. Αριθμεί 110 μετόχους και έναν υπερσύγχρονο στόλο από 59 λεωφορεία, τα περισσότερα από τα οποία έχουν αγοραστεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Πρόκειται για έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα λεωφορεία είναι εφοδιασμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού. Πολλά από αυτά διαθέτουν τουαλέτα.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποτελούνται από το κυρίως κτίριο 4000 τ.μ. που αποτελεί και ένα μίνι εμπορικό κέντρο. Επίσης διαθέτει ιδιόκτητο πρατήριο καυσίμων και χώρο στάθμευσης στην είσοδο της πόλης.

Εδώ και δύο χρόνια το ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας έχει νέα διοίκηση οι οποία αποτελείται ως επί το πλείστον από νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ διάθεση και μεράκι για δουλειά. Η νέα διοίκηση αφουγκράζεται τη τοπική αγορά και την στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συναισθανόμενοι την οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας το ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας εδώ και εννέα χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε αύξηση τιμών στις κεντρικές αρτηρίες (Θεσσαλονίκη, Αθήνα).

Πρόσφατα το ΚΤΕΛ προχώρησε και σε μια ακόμη υπηρεσία. Αυτής των σχολικών εκδρομών. Με το κύρος και την ασφάλεια που εγγυάται ο υπερσύγχρονος στόλος μας αλλά και η πολυετή εμπειρία των οδηγών μας αποτελούν το εχέγγυο για μια ασφαλή εκδρομή.

iconΔιοικητικό Συμβούλιο

Το ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας έχει νέα διοίκηση οι οποία αποτελείται ως επί το πλείστον από νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πολύ διάθεση και μεράκι για δουλειά. Η νέα διοίκηση αφουγκράζεται τη τοπική αγορά και την στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόεδρος

ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Αντιπρόεδρος

ΣΑΪΔΕΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Σύμβουλοι

  • ΧΑΛΙΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  • ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  • ΤΣΕΧΕΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μετακινούμαστε με υπευθυνότητα, μένουμε ασφαλείς.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.
ktel pierias
Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ Α.Ε.